GPC Český Krumlov, Praha, Kladno

15.9.2020

Český Krumlov

Na jihočeské GPC se vydaly Eva se Zuzkou. Do mixu nastoupila pouze Zuzka, která spojila síly s českobudějovickým Danielem Dvořákem. Dvojice si herně celkem sedla, ale jejich touhu po zlatu ve finále překazila velezkušená Hanka Milisová s Jakubem Slukou.

Do singla se vrhly obě dámy. Eva se v prvním kole utkala s Luckou Černou, na pozdější vítězku turnaje však bohužel nestačila. S ní hned poté zápasila Zuzka. Vyhrála první set, ale v dalších dvou Lucka ukázala svou jistou ruku a Zuzka se svými chybami neměla šanci.

Debl se hrál skupinovým systémem. Holky si zahrály tři zápasy. Ve dvou porazily nezkušené mladice a v dalším nestačily na kvalitní českokrumlovský pár – Milisová, Černá.

Z Krumlova do Křemže tedy míří 3 stříbrné a jedna bronzová medaile.

Praha

Ve svém studijním městě si zahrál Jindra Kukač. Přihlásil se do své oblíbené disciplíny a nikomu nedal šanci.

Nejprve v třísetovém zápase udolal Jana Fialu, pak si poradil s Jiřím Nývltem, v semifinále opět dobře zvládnutý ,,tříseťák“ a ve finále proti Myšákovi znovu potvrdil své kvality.

Jindra si tak odváží krásnou zlatou medaili.

Kladno

Na další GPC se vydal Michal Koudelka. Se svým spoluhráčem Janem Jiráskem využili tento turnaj hlavně jako trénink na mistrovství republiky veteránů. V prvních dvou zápasech celkem hladce zvítězili. V semifinále ale nestačili na pozdější vítěze a berou tak pěknou bronzovou medaili.