Letní soustředění Křemže

8.2.2020

Jako již tradičně pořádáme ve Křemži dvě letní badmintonová soustředění. Hlavním trenérem je Mgr. Jan Bednář, diplomovaný trenér badmintonu a dlouholetý hráč. Asistovat mu bude Zuzana Matoušková, trenérka dětí Sokola Křemže a hráčka místního prvoligového týmu.

První soustředění se uskuteční 12.7. – 18.7. 2020. Bude zaměřeno na kondiční přípravu. Naším nástrojem bude tedy především kolo. Cyklistické výlety ale doplníme i různými hrami a soutěžemi (samozřejmě nevynecháme oblíbenou balonkovanou :-)) Hodně času budeme také trávit na místním fotbalovém hřišti, kde si zaběháme, zacvičíme a opět zbyde prostor pro zábavné hry. Samotný badminton bude také samozřejmě součástí.

Avšak na techniku a spoustu zajímavých badmintonových cvičení se můžete těšit hlavně na druhém soustředění v termínu 26.7. – 1.8. 2020. Naučíme se správně pracovat s raketou a vylepšíme pohyb po kurtu.

Na obou soustředěních bude probíhat tradiční oblíbená soutěž týmů složená z různých her a vědomostních otázek. Vyhraje letos Zuzčin nebo Honzův tým? Přijďte se o tom sami přesvědčit, užít si spoustu zábavy a zlepšit se v badmintonu.

Doporučujeme absolvovat obě soustředění, protože na sebe navazují. Můžete si ale samozřejmě vybrat i pouze jedno.

Moc se na vás těší Honza a Zuzka

Podrobné propozice jsou k dispozici ZDE: