Slovo trenéra po kvalifikaci do 1.ligy

12.4.2015

Poděkování:

Odehráli jsme další kvalifikaci o I.ligu. Další marný pokus zahrát si v následující sezóně ve vyšší soutěži. Nepodařilo se to, o co jsme od začátku sezony hodně stáli. Rozhodně jsme tentokrát věnovali přípravě na kvalifikaci hodně snahy a úsilí, hodně jsme potrénovali a úspěch byl tentokrát na dosah. Skutečně škoda zranění Jindry Kukače v důležitém utkání, škoda těsné prohry prvního debla v utkání s Vescem. Mohli jsme být teď o hodně veselejší.

Přesto jsem na otázku televizního komentátora v rozhovoru pro Jihočeskou televizi, krátce po turnaji, jak jsem spokojen s výkony našich hráčů mohl odpovědět že hodně! Všichni podali zodpovědný výkon na hranici svých možností, za který si zaslouží velké poděkování. A činím tak znovu na našich stránkách.

A velké poděkování si zaslouží i všichni ti, kteří se na uspořádání turnaje podíleli. Byla to naše první takhle velká pořadatelská akce. Dík patří Honzovi Bednářovi za vedení turnaje, Petrovi Pirtyákovi za obrovský díl práce při organizaci turnaje, za jeho úsilí při obstarávání haly, shánění sponzorů, přípravu haly.Kukačovým,Pirtyákovým za přípravu haly, cateringu, za účast při turnaji v hale, pískání zápasů, fotodokumentaci, stejné poděkování patří i Michalovi Koudelkovi za pomoc při přípravě haly a ženám týmu i hráčů za přípravu perfektního občerstvení, Honzovi Čerklovi za kontakt s TV. Netušil jsem, kolik ochotných a pracovitých lidí máme v křemežském badmintonu. Moc mile mne to překvapilo.

Poděkování patří Lindě Janoštíkové za roli rozhodčí, panu Růžičkovi za vyplétací servis, Pavle Janošové za trpělivost, kterou s námi jako šéfová haly po celou dobu turnaje měla.

Tahle spousta příjemných zjištění poněkud mírní smutek  z „jen“ druhého místa v kvalifikaci!

MUDr. Václav Koudelka

Podrobnou reportáž z turnaje připravujeme…